هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد خطر وقوع پاندمی جدید ورود ۵۴ هزار و ۲۵۹ زائر در تاسوعا و عاشورای حسینی از طریق پایانه‌های مسافربری به مشهد قیمت بلیت پرواز نجف-تهران به ۱۲ میلیون تومان رسید گذرنامه زیارتی اربعین چند روزه صادر می‌شود؟ + جزئیات پلمب یک واحد صنفی به‌دلیل عرضه مرغ تاریخ‌گذشته در سبزوار (۲۷ تیر ۱۴۰۳) بازرس کل خراسان رضوی: سیل ۲۶ اردیبهشت مشهد با قصور همراه بوده است اشک‌های پسر ۱۹ ساله‌ای که یک نفر را در مشهد به قتل رساند + عکس ترفندهای تمیز کردن خانه چرا مردان نباید مجرد بمانند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (٢٧ تیر ١۴٠٣) | بارش رگباری باران در نیمه شمالی استان در اواخر هفته مصرف بی‌رویه‌ مُسکن‌ها می‌تواند برای بدن مضر باشد وزارت بهداشت: طی ۲ سال گذشته، ۲ هزار پزشک به مناطق محروم اعزام شدند خبر جدید از واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۷ تیر ۱۴۰۳) انتشار کلید اولیه کنکور‌ها و دفترچه سؤالات خارج‌ازکشور (۲۷ تیر ۱۴۰۳) تأخیر چهارساعته پرواز مشهد_کیش (۲۶ تیر ۱۴۰۳) کشف بزرگ اموال سرقتی در مشهد | ۲۱۵۰ کیلو کابل سرقتی برق و مخابرات در روز‌های گرم تابستان چند لیوان آب بنوشیم؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی استان‌ها طی ۵ روز آینده (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کدام نان‌ها ماندگارتر هستند؟ آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟ ۸۲ درصد مادران باردار در خراسان رضوی زیر پوشش مراقبت‌های بهداشتی هستند احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟
سرخط خبرها

پیامد‌های روانی بازی همستر کامبت چیست؟

  • کد خبر: ۲۳۳۲۷۸
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۰
پیامد‌های روانی بازی همستر کامبت چیست؟
دانشیار دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ضمن اشاره به وابستگی شدید به بازی و سرخوردگی از جمله پیامدهایی‌های روانی بازی «همستر کامبت» است، گفت: برای پیشگیری از گرایش به این نوع بازی‌ها در درجه اول باید برای همه افراد به خصوص جوانان بستری برای پیشرفت و موفقیت به ویژه از نظر مالی در جامعه فراهم شود.

به گزارش شهرآرانیوز، همستر کامبت یک بازی Tap to Earn و رباتی تلگرامی است که کاربرانش با ضربه‌زدن روی صفحه نمایش گوشی هوشمند خود و انجام وظایفی ساده می‌توانند سکه‌های درون بازی را جمع کنند. این بازی از فروردین ۱۴۰۳ معرفی و به واسطه تجربه نقد کردن سکه‌های «نات کوین» در صرافی‌ها به یک‌باره سر و صدای زیادی به پا کرد. این پدیده نوظهور می‌تواند به دلیل آینده نامعلوم پیامد‌هایی را به همراه داشته باشد.

علی ناظری، روانپزشک در گفتگو با میزان درباره پیامد‌های روانی این بازی برای کاربرانش گفت: آن دسته از بازی‌هایی که با جایزه و یا به دست آوردن مبلغی همراه است برای افراد به ویژه جوانان و نوجوانان بسیار جذابیت دارد. در این بازی‌ها هیچ وقت احتمال برنده شدن به طور کامل از بین نمی‌رود و در نتیجه امید را که از نظر روان‌شناسی اهمیت بسیار زیادی برای بشر دارد، همیشه زنده نگه می‌دارند، این مسئله موجب جذابیت خاص این بازی‌ها و یا انواع برنامه‌ها با اشکال مختلف می‌شود به ویژه اگر با به دست آوردن پول نیز همراه باشد، جذابیتش چند برابر می‌شود.

وی ادامه داد: از آنجایی که میزان امیدواری و برنامه‌ریزی صحیح برای رسیدن به موفقیت به ویژه موفقیت‌های مالی در جامعه به خصوص برای جوانان کاهش پیدا کرده است، استفاده از این نوع بازی‌ها و یا کار‌هایی که به شیوه‌های سریع‌تر و راحت‌تر شانس به دست آوردن پول داشته باشد افزایش یافته است؛ به ویژه اینکه بازی همستر حداقل در شروع نیاز به سرمایه چندانی نیز ندارد و این مسئله موجب گرایش بسیار زیاد برای آغاز و امتحان کردن این بازی تلگرامی شده است و به همین دلیل در چند هفته اخیر شاهد استفاده بسیاری از اطرافیانمان از این بازی هستیم.

عضو هیات مدیره انجمن روانپزشکی ضمن اشاره به اینکه این بازی نوعی قماربازی را نیز به همراه دارد، افزود: اگر کاربران این نوع بازی‌ها به خواسته‌شان نرسند به دنبال جبران ناکامیشان می‌روند و آنقدر بازی می‌کنند تا ناکامیشان را جبران کنند و به همین ترتیب وارد چرخه معیوبی می‌شوند، هیچوقت از بازی کردن دست برنمی‌دارند و در نتیجه دچار اعتیاد و وابستگی شدید به بازی می‌شوند. این نوع بازی‌ها وقت افراد را می‌گیرد و آنها را از کار مفید باز می‌دارد و اگر هم پولی برایشان به همراه داشته باشد، درآمد کاذب است و موجب به وجود آمدن اقتصاد بیمار در جامعه می‌شود. از طرفی دیگر اگر افراد از نظر مالی در این نوع بازی‌ها موفق نشوند، دچار ناامیدی و سرخوردگی می‌شوند.

دانشیار دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بیان کرد: برای پیشگیری از گرایش به این نوع بازی‌ها در درجه اول باید برای همه افراد به خصوص جوانان بستری برای پیشرفت و موفقیت به ویژه از نظر مالی در جامعه فراهم شود چراکه اگر در این رابطه برنامه‌ریزی خوبی نداشته باشیم افراد برای کسب موفقیت‌های مالی به راه‌های دیگری می‌روند و با دردسر‌های بسیاری در جامعه مواجه می‌شویم. ما باید این موضوع را بپذیریم که نگرانی در مورد موفقیت به ویژه در نسل جدید بیشتر شده است و با باور این واقعیت نگران‌کننده باید برای از بین بردن این مسئله تلاش کنیم، برای موفقیت جوانان برنامه‌ریزی بیشتر و بهتری داشته باشیم تا به افزایش امیدواری در جامعه کمک کنیم. همچنین لازم است آموزش‌هایی در مورد خطرات و اثرات این نوع بازی‌ها، ابزار‌ها و دستاویز‌ها داشته باشیم و در این مورد فرهنگسازی انجام دهیم.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->